Image of the inside of Chat Noir

Praktisk info

Vi gleder oss til å ta deg imot på teatret, og gjør alt vi kan for at de som besøker oss skal få en så fin opplevelse som mulig.

Vi anbefaler alle å møte på teatret i god tid, minst 30 minutter før teppet går opp. Dørene, garderoben og baren åpner én time før forestillingen starter, og det er mulig å sitte ned med drikke og snacks mens man venter.

Av sikkerhetsgrunner ber vi deg også legge merke til utganger og nødutganger. Skulle det oppstå en situasjon der det blir behov for å forlate teatret raskt, vil de ansatte som er på jobb hjelpe til og vise gjestene ut av salen og lokalene.

Les mer her hvis du har spørsmål om billettene dine eller problemer med å logge inn hos Ticketmaster, der billettene ligger.

Velkommen til oss på Chat Noir – vi gleder oss til å se deg!

Garderobeplikt

Av sikkerhetsgrunner og for å gjøre våre gjesters besøk så behagelig som mulig, er det garderobeplikt på Chat Noir. Garderoben er bemannet, koster 30 kroner for hver person og er ikke inkludert i billettene.

Du kan betale med kort eller kontant.

Servering

På Chat Noir serverer vi et variert utvalg av drikkevarer og snacks i forbindelse med forestillingene.

Foajebaren: Denne finner du i 1. etasje ved siden av garderoben. Den åpner én time før forestillingen og du kan ta med deg snacks og drikke inn i salen.

Parkett: Helt siden 1937, da Chat Noir flyttet inn i sine nåværende lokaler, har vi hatt servering inne i salen. I dag gjelder dette alle bordene i området «Parkett». Når dørene til salen åpner, senest 20 minutter før forestillingen starter, vil servitører gå rundt og ta opp bestilling ved bordene frem til teppet går opp. Bestillingen blir servert ved bordet en stund etterpå, når forestillingen er i gang.

Det er også mulig å bestille fra baren underveis, helt frem til 20 minutter før forestillingen slutter.

Balkongbaren: Ligger i 3. etasje og serverer snacks og drikke som du kan ta med deg inn i salen. Det er ikke bordservering på Balkong, men baren er åpen til 20 minutter før forestillingen slutter.

Parkering og adkomst til teatret

Chat Noir ligger sentralt i Oslo, like ved Nationaltheatret, Rådhuset og Nasjonalmuseet.

Nationaltheatret togstasjon ligger mindre enn 250 meter fra Chat Noir og det er flere stoppesteder for kollektivtransport, både trikk, buss og bane, i nærheten.

For å planlegge din reise, søk opp Chat Noir på ruter.no eller i Ruter-appen på telefon.

Det finnes også mange parkeringsmuligheter for gjester som kommer med bil, både gateparkering og parkeringshus i gangavstand fra teatret.

Noen av de nærmeste er Saga P-hus, Vika P-hus og Konserthuset P-hus.

Handikap-parkering

Det finnes flere handikap-parkeringsplasser for gjester med HC-kort i området rundt Chat Noir. De nærmeste plassene ligger rett over gaten ved Espresso House og Joker.

Forflytningshemmede

Chat Noir er tilrettelagt for forflytningshemmede, men de fysiske lokalene setter begrensninger for hvor mange rullestolbrukere vi har plass til under hver forestilling.

Er du, eller bestiller du på vegne av en rullestolbruker, ber vi deg ta kontakt på e-post til billetter@chatnoir.no for å bestille rullestolplass eller plasser som er lettere tilgjengelig i salen.

Vær oppmerksom på at det ikke er heis eller trappeheis til Balkong. Publikum som bestiller billetter til disse setene, må selv kunne gå opp trappen for å komme seg til plassen sin.

Ledsagere og gjester med ledsagerbevis

Chat Noir er et privat teater og mottar ingen offentlig støtte. Derfor kan vi dessverre ikke tilby ledsagerordning på forestillingene ved teatret.

Teleslynge

Vi har teleslynge på alle plassene fra rad 1 til 12 på parkett.

Gjenglemt

Hvis du glemmer noe på teatret, kan du kontakte oss på denne e-posten: billetter@chatnoir.no. Beskriv hva du har glemt og hvor du tror du glemte det, så tar vi kontakt med deg så fort vi kan. Vi tar vare på alt hittegods som vi finner på teatret i 3 måneder.

Gjenglemte plagg og gjenstander kan hentes i vår billettluke, som er åpen mandag til fredag mellom kl. 16 og 18.

Gruppebestilling (mer enn 10 billetter)

Bestiller du på vegne av en gruppe på 10 personer eller flere, er det mulig å kjøpe billetter hos Ticketmaster på deres side for gruppesalg.

Chat Noir tilbyr også utvidet service til grupper, og det er blant annet mulig å forhåndsbestille drikke i salen. Vi hjelper også gjerne til med å anbefale restauranter i nærheten, som egner seg for større selskaper.

Ta kontakt ved å sende en e-post til billetter@chatnoir.no, så hjelper vi dere.

Aldersgrense

Teatret har en aldersgrense på 6 år. Alle må ha egen billett for å komme inn, og det er ikke tillatt med hverken babyer eller kjæledyr.

Billetter med hotellpakke

Chat Noir samarbeider med Showpakker og Scandic og tilbyr billetter og hotellovernatting i én pakke på utvalgte forestillinger!

Du finner mer informasjon om hvilke forstillinger, datoer og hoteller som er tilgjengelig på www.showpakker.no

Refusjon av billetter

Kjøpte billetter refunderes ikke. Det er derimot mulig å velge å selge billettene på nytt via resale hos Ticketmaster. Gå inn på din bruker i Ticketmaster for mer info. Hvis du har bestilt billetter fra Showpakker, og forestillingen din blir avlyst, må du kontakte Revy & Teater Service på e-post, post@revyogteater.no, for å få billettene refundert.

Velkommen til Chat Noir!

Kjære publikum, hjertelig velkommen inn i teatret. Her jobber alle for at du skal få en best mulig opplevelse. Som publikum spiller du også en stor rolle for den helhetlige opplevelsen, og vi ber deg derfor ta hensyn til følgende punkter:

  1. Samarbeid alltid med de ansatte. De er her for å hjelpe deg, sørge for hyggelige omgivelser og at forestillingen starter når den skal.

  2. Behandle personalet med vennlighet og respekt. De ønsker at du skal ha en god opplevelse, og fortjener et positivt arbeidsmiljø.

  3. Vennligst ikke forstyrr skuespillere, musikere eller teknikere som jobber i forestillingen. Responder kun dersom du blir oppfordret til det fra scenen.

  4. Med gyldig billett har du rett til en plass, men hvis du kommer for sent, så må du akseptere at personalet slipper deg inn på et tidspunkt det ikke forstyrrer forestillingen. Du må da også akseptere at personalet gir deg en annen plass om de finner det hensiktsmessig.

  5. Teatret har en aldersgrense på 6 år. Alle må ha egen billett for å komme inn, og det er ikke tillatt med hverken babyer eller kjæledyr.

  6. *Chat Noir har bordservering på parkett, og personalet utfører dette arbeidet på mest mulig skånsom måte for skuespillere og publikum. Det er hyggelig at du gjør det enkelt for dem å komme fram, men du må ikke ta varer av brettet selv, eller berøre servitørene på noen måte.

Slapp av, len deg tilbake og nyt showet. Husk, vi kunne ikke gjennomført forestillingen uten deg!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å analysere trafikken vår og gjøre nettstedet bedre. Ved å klikke "Godta alle", samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For mer informasjon kan du lese vårpersonvernerklæring.