Cover graphic for En natt forbi - En Jan Eggum musikal
En natt forbi - En Jan Eggum musikal
Dato:
on. 28. 02 2024
Forestillingsstart:
18:30
Billettpris:
NOK 495 - 750
Prisnivå 1: 750,- Prisnivå 2: 695,- Prisnivå 3: 495,- (noe redusert sikt) Varighet: 1 time og 40 min. Det er ikke pause i denne forestillingen.

Endelig kommer suksessen fra Bergen til Oslo og Chat Noir! En natt forbi gikk for fulle hus på Forum Scene i Bergen høsten 2022, og det er en stor glede å kunne presentere denne forestillingen for Oslo-publikummet.

Forestillingen er basert på Eggums musikk, og tar utgangspunkt i de sterke sangtekstene hans. Jan Eggums musikalske univers har blitt en nasjonalskatt som mange kan kjenne seg igjen i. Du har sikkert hørt sangene før, men du har neppe sett dem formidlet på denne måten.

Det er et stjernelag som kommer til Oslo, med Trond Espen Seim og Karoline Krüger i hovedrollene. Laget toppes av Jan Eggum som medvirker på scenen som seg selv. Handlingen utspiller seg en sensommerkveld i Bergen der Lise (Karoline Krüger) og Bjørn (Trond Espen Seim) skal feire bryllupsdag. Bjørn har planene klare, de skal på Eggum-konsert på Madam Felle! I løpet av kvelden kommer flere venner på besøk: Tommy (Claus Sellevoll), Julie (Christine Guldbrandsen) og Truls (Kristian Berg Jåtten). Alt ligger til rette for et heidundrende vorspiel før konserten med selveste Eggumen.

I løpet av kvelden vil publikum oppleve humor, kjærlighetstrøbbel, misforståelser og fine øyeblikk, akkompagnert av sangkatalogen til en av Norges beste låtskrivere. Dermed er det duket for en stor musikalsk opplevelse, hvor publikum vil få høre alle sine Eggum-favoritter – flere med en ny emosjonell dimensjon.

Aldersgrense: Tillatt for alle.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å analysere trafikken vår og gjøre nettstedet bedre. Ved å klikke "Godta alle", samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For mer informasjon kan du lese vårpersonvernerklæring.